Jun 18, 2010
Nenad Zorić
2 komentara

Orlovi raširenih krila

Jao, sad ima da lete spermići na sve strane. Nažalost, ne zbog potentnosti srpske fudbalske reprezentacije, već zbog čiste sreće. Naravno, ona se u sportu podrazumeva, ali nije esencijalni faktor koji garantuje vrhunske rezultate. Potrebna je i sreća i rad. Koga je bilo samo prvih 20 i neki minut.

No, ko će to sad objasniti onoj ogromnoj, decenijama isfrustriranoj, većini srpske populacije kojoj je ova pobeda, makar i fudbalska, bila i te kako potrebna. Prva posle one nad NATO snagama, davnih dana.

To ti je Srbin. I njegov najveći problem. Glava. Taj voli pijanstvo više od bilo čega na svetu. A znamo kako pijan čovek percepira stvari. Najgore od svega je što nas ni neki budući poraz neće osvestiti. Pa, dobili smo Nemce. Sad možemo da gubimo narednih pola veka.

Elem, orlovi su ovom utakmicom, pokazali da su im krila maksimalno raširena. Bilo dam nam zbog toga redovno dosuđuju penale, bilo da su sad ponovo odškrinuli vrata nekom boljem rezultatu. To, veći i zapaženiji rezultat, jedino je, pak, moguć ako nam zamene celokupan DNK. Što, zna to i notorni pijanac, nije izvodljivo.

Povezani tekstovi:

Comments

  1. Nikola says:

    A kakve veze sspermići imaju sa ovim o čemu pišeš?

  2. Odlican blog, javi ako si za neku razmenu backlinkova, moj blogroll je na pocetku page-a…

    http://swarovskimania.com

    srdacan pozdrav